Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G5Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G5
 • Nou
356,00 lei
Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G2Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G2
 • Nou
209,00 lei
Cutie gaze demontabilăCutie gaze demontabilă
 • Nou
121,00 lei
Panouri sandwich roșu secționatPanouri sandwich
 • Nou
386,00 lei
Panouri metalice izolante pentru construcții grena dreaptaPanouri metalice izolante pentru construcții
 • Nou
458,00 lei
 • Nou
  Vestiar cușetat 3 x 3
  Vestiar cușetat 3 x 3

  Vestiar cușetat 3 x 3

  Recenzie(0)
  2.410,94 lei
  Taxe incluse
  Produs disponibil numai la comandă. Livrarea se face în 5 zile lucrătoare. La unele produse sunt necesare cantități minime pentru lansarea comenzii.

  Acest dulap vestiar este proiectat pentru a oferi spațiu de depozitare organizat și securizat pentru echipamentul de lucru și obiectele personale în medii profesionale și industriale.

  Cantitate:
  Produs disponibil la comandă
  • Limitarea responsabilității: Limitarea responsabilității: Informațiile produselor corespund momentului redactării și sunt oferite numai cu titlu informativ.
  • Politica de livrare: Politica de livrare: Important nr. telefon! Vom lua legătura cu dvs. pt. confirmare. Curier rapid la 17 RON sub 15 kg.
  • Politica de retur: Politica de retur: Clienții au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora.

  Cu o construcție solidă din tablă decapată OL 37 de 0.7 mm, dulapul oferă protecție robustă. Organizarea în 9 compartimente facilitează depozitarea ordonată, iar vopsirea în câmp electrostatic conform RAL 7035 conferă un aspect modern și curat.

  Realizăm produse personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastră, fie că aveți deja un proiect pregătit, fie că preferați să colaborăm pentru a dezvolta un design optim. Beneficiați de prețuri competitive, ajustabile în funcție de complexitatea proiectului și volumul comenzii. Pentru detalii suplimentare și comenzi, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact, la numărul de telefon: 0236-319417 sau email: vanzari@mar-ina.ro

  CONSTRUCȚIE SOLIDĂ: Fabricat din tablă decapată OL 37 cu grosimea de 0.7 mm, laminată la rece, dulapul este robust și rezistent în timp, asigurând protecție solidă pentru conținutul său.

  ORGANIZARE: Cu 9 compartimente individuale, dulapul oferă spațiu generos pentru depozitarea ordonată a echipamentului de lucru și a obiectelor personale, facilitând accesul rapid și organizarea eficientă.

  SECURITATE: Cele 9 uși sunt echipate cu încuietori individuale pentru a-ți proteja în mod sigur conținutul din fiecare compartiment. De asemenea, fantele de aerisire îmbunătățesc circulația aerului în interior și contribuie la menținerea prospețimii echipamentului.

  VOPSIRE: Vopsit în câmp electrostatic în culori conforme paletei de culori RAL 7035, dulapul se integrează armonios în orice mediu profesional, conferind un aspect curat și modern.

  DV13-00

  Fișă tehnică

  Material
  Oțel
  Lățime
  900 mm
  Adâncime
  500 mm
  Înălțime
  1800 mm
  Greutate
  66 kg

  Referințe specifice

  Deocamdată nu sunt recenzii.

  Postați o recenzie
  Vestiar cușetat 3 x 3
  Vestiar cușetat 3 x 3
  Vestiar cușetat 3 x 3
  2.410,94 lei
  Taxe incluse