Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G5Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G5
 • Nou
356,00 lei
Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G2Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G2
 • Nou
209,00 lei
Cutie gaze demontabilăCutie gaze demontabilă
 • Nou
121,00 lei
Panouri sandwich roșu secționatPanouri sandwich
 • Nou
386,00 lei
Panouri metalice izolante pentru construcții grena dreaptaPanouri metalice izolante pentru construcții
 • Nou
458,00 lei
Articole noi

Livrare

MAR-INA PRODPREST S.R.L. oferă clienților săi LIVRARE GRATUITĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI PENTRU TOATE COMENZILE ÎN VALOARE DE PESTE 200 RON. În cazul în care valoarea comenzii nu depășește 200 RON, costurile de livrare vor fi incluse în preț, conform celor de mai jos. Prețul pentru livrare este fix indiferent de locația destinației sau greutatea coletului.

 1. Curier
  • Preț: 17 RON pentru comenzile sub 200 RON și greutate sub 15 kg;
  • Gratuit pentru comenzile de peste 200 RON și greutate sub 15 kg;
  • Pentru greutăți de peste 15 kg vom alege cea mai bună variantă de transport, prin curier sau chiar transport cu mașinile noastre. Asta și în funcție de localitatea unde trebuie să ajungă produsele noastre.

Comanda este înregistrată automat la momentul lansării comenzii pe site. După lansarea comenzii o persoană din cadrul firmei va lua legătura cu dumneavoastră în vederea confirmării telefonice a comenzii și verificării datelor de livrare și facturare. Fără o confirmare telefonică, comanda nu va fi procesată și produsele nu vor fi expediate. Din momentul confirmării, comanda va fi expediată în maxim o (una) zi lucrătoare. Prețurile produselor afișate pe site sunt finale la care se adaugă taxele de transport.

Livram în cutii de carton ambalate corespunzător asigurând astfel integritatea produselor magnetice și evitând eventualele stricăciuni în timpul transportului provocate de interacțiuni puternice cu obiecte metalice.

Coletul va fi expediat împreună cu factura fiscală și cu instrucțiunile de folosire a magneților neodim sau ferită. La primirea coletului veți plăti ramburs contravaloarea către agentul firmei de curierat sau către factorul poștal.

Nu suntem răspunzători de eventualele întârzieri în expedierea comenzilor datorate condițiilor meteo, calamitaților naturale, firmelor de curierat etc. În eventualitatea unor situații extreme încercăm să rezolvăm în cel mai scurt timp toate problemele.