Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G5Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G5
 • Nou
356,00 lei
Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G2Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G2
 • Nou
209,00 lei
Cutie gaze demontabilăCutie gaze demontabilă
 • Nou
121,00 lei
Panouri sandwich roșu secționatPanouri sandwich
 • Nou
386,00 lei
Panouri metalice izolante pentru construcții grena dreaptaPanouri metalice izolante pentru construcții
 • Nou
458,00 lei
Articole noi

Despre Noi - MAR-INA PRODPREST S.R.L.

Cine suntem?

Mar-ina Prodprest SRL este o companie românească cu capital privat, fondată în 1994, cu sediul central în Galați și punct de lucru în Isaccea, județul Tulcea. De-a lungul anilor, am devenit un nume de referință în producția de echipamente PSI (prevenire și stingere a incendiilor) și confecții metalice diverse. Ne mândrim cu o vastă experiență și o echipă de profesioniști dedicați, reușind să ne poziționăm printre primele 7 firme din România în acest sector.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să oferim soluții inovatoare și produse metalice de înaltă calitate care să răspundă cerințelor variate ale clienților noștri. Ne concentrăm pe îmbunătățirea continuă a proceselor de producție și pe extinderea gamei de produse pentru a ne adapta la schimbările pieței și la nevoile clienților noștri.

Ce producem?

Produsele noastre acoperă o gamă largă de confecții metalice și echipamente PSI, printre care:

 • Echipamente PSI: Produsele noastre includ cutii de hidrant, lazi de nisip și pichete fixe și mobile, toate fabricate conform legislației în vigoare. Aceste produse sunt esențiale pentru siguranța în caz de incendiu, asigurând o primă intervenție rapidă și eficientă.
 • Confecții metalice diverse: Realizăm panouri metalice de gard, porți de acces, balustrade, cutii de diferite tipuri (poștale, electrice, pentru gaze, pentru arme și muniție), dulapuri pentru automatizări, vestiare, fișete, rafturi metalice, cărucioare de transport și mobilier metalic.

Tehnologie și dotări

Pentru a ne asigura că produsele noastre respectă cele mai înalte standarde de calitate, utilizăm echipamente de ultimă generație marca TRUMPF. Printre acestea se numără:

 • TruMatic 1000 fiber: O mașină laser compactă și eficientă care poate ștanța, îndoi, realiza filetări și găuri. Este cea mai compactă mașină combinată de ștanțare și laser, asigurând flexibilitate și productivitate ridicată.
  TruMatic 1000 fiber
  TruMatic 1000 fiber
 • TruBend Center 7030: Acest echipament automatizat de îndoire a tablei este ideal pentru fabricarea pieselor complexe, oferind o combinație excelentă de flexibilitate și productivitate. Echipamentul include un schimbător automat de scule și un manipulator rotativ pentru piese, ceea ce permite automatizarea completă a procesului de producție și reducerea costurilor.
  TruBend Center 7030
  TruBend Center 7030

De asemenea, utilizăm tehnologia de vopsire în câmp electrostatic, care oferă o rezistență ridicată la factorii de mediu și o finisare netedă și durabilă pentru toate produsele noastre metalice.

vopsitorie în câmp electrostatic
Vopsitorie în câmp electrostatic

Angajament față de clienți

Avem o echipă de peste 70 de angajați, dintre care 30% sunt ingineri și economiști cu o vastă experiență în domeniul lor de activitate. Ne concentrăm pe satisfacerea cerințelor clienților noștri, oferind produse de înaltă calitate și servicii complete de suport. Colaborăm cu peste 1000 de clienți și furnizori din Europa, inclusiv Germania, Austria, Franța, Belgia, Italia și alte țări, asigurându-ne că fiecare produs îndeplinește standardele europene de calitate.

Certificări și standarde

Operăm în conformitate cu următoarele sisteme de management al calității și mediului:

 • ISO 9001:2001: Sistemul de Management al Calității, care asigură procese eficiente și produse de calitate.
 • ISO 14001:2005: Sistemul de Management al Mediului, care reflectă angajamentul nostru față de protecția mediului și sustenabilitate.
 • OHSAS 18001:2008: Sistemul de Management al Sănătății și Siguranței Ocupaționale, care garantează un mediu de lucru sigur și sănătos pentru angajații noștri.

Aceste certificări atestă angajamentul nostru față de calitate, siguranță și protecția mediului în toate procesele noastre de producție.

Servicii oferite

Pe lângă producția de echipamente și confecții metalice, oferim și o gamă largă de servicii și consultanță în domeniul PSI:

 • Verificarea și încărcarea stingătoarelor: Asigurăm întreținerea și reîncărcarea stingătoarelor pentru a garanta funcționarea optimă în caz de urgență.
 • Ignifugarea clădirilor: Aplicăm tratamente speciale pentru protecția împotriva incendiilor în clădiri.
 • Proiectare și instalare sisteme de avertizare și stingere a incendiilor: Oferim servicii complete de proiectare și instalare a sistemelor de detectare și stingere a incendiilor, adaptate la specificațiile și cerințele fiecărui client.

Inovație și dezvoltare

Ne concentrăm pe inovare și dezvoltare continuă pentru a rămâne competitivi pe piață. Am implementat proiecte de investiții în echipamente noi și tehnologii avansate pentru a diversifica activitatea firmei și a crește productivitatea. Printre proiectele recente se numără achiziționarea a două echipamente tehnologice performante și a două software-uri inovative, precum și instalarea unui sistem de iluminare cu LED și a unui sistem fotovoltaic.

Strategia de afaceri și obiective

Având în vedere cadrul legislativ favorabil din România și Europa, considerăm că trendul economico-financiar al companiei este ascendent. Obiectivele noastre pe termen mediu și lung includ:

 • Extinderea capacității de producție: Realizăm investiții pentru a crește capacitatea de producție și a optimiza raportul dintre cerere și ofertă.
 • Diversificarea gamei de produse: Ne concentrăm pe dezvoltarea unor noi produse pentru a acoperi breșele din piață și pentru a cuceri noi segmente de piață în România și Europa.
 • Marketing și vânzări: Continuăm aplicarea mixului de marketing pentru a crește rentabilitatea și a îmbunătăți politica de preț. Implementăm noi metode de promovare a companiei și a produselor noastre și utilizăm canale suplimentare de distribuție pentru a crește vânzările.