Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G5Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G5
 • Nou
356,00 lei
Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G2Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G2
 • Nou
209,00 lei
Cutie gaze demontabilăCutie gaze demontabilă
 • Nou
121,00 lei
Panouri sandwich roșu secționatPanouri sandwich
 • Nou
386,00 lei
Panouri metalice izolante pentru construcții grena dreaptaPanouri metalice izolante pentru construcții
 • Nou
458,00 lei
 • Nou
  Vestiar cușetat 3 x 2
  Vestiar cușetat 3 x 2

  Vestiar cușetat 3 x 2

  Recenzie(0)
  1.801,00 lei
  Taxe incluse
  Produs disponibil numai la comandă. Livrarea se face în 5 zile lucrătoare. La unele produse sunt necesare cantități minime pentru lansarea comenzii.

  Vestiarul este proiectat pentru a furniza spațiu de depozitare organizat și securizat pentru echipamentele de lucru și obiectele personale în mediile profesionale și industriale.

  Cantitate:
  Produs disponibil la comandă
  • Limitarea responsabilității: Limitarea responsabilității: Informațiile produselor corespund momentului redactării și sunt oferite numai cu titlu informativ.
  • Politica de livrare: Politica de livrare: Important nr. telefon! Vom lua legătura cu dvs. pt. confirmare. Curier rapid la 17 RON sub 15 kg.
  • Politica de retur: Politica de retur: Clienții au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora.

  Cu construcție robustă din tablă de oțel de 0.7 mm, vestiarul oferă protecție solidă pentru echipamentele tale. Organizarea eficientă, cu 6 compartimente și polite spațioase, facilitează depozitarea ordonată. Ușile prevăzute cu încuietori individuale asigură securitatea, iar montarea pe un postament conferă stabilitate și ușurință în curățare.

  Realizăm produse personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastră, fie că aveți deja un proiect pregătit, fie că preferați să colaborăm pentru a dezvolta un design optim. Beneficiați de prețuri competitive, ajustabile în funcție de complexitatea proiectului și volumul comenzii. Pentru detalii suplimentare și comenzi, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact, la numărul de telefon: 0236-319417 sau email: vanzari@mar-ina.ro

  CONSTRUCȚIE SOLIDĂ: Realizat din tablă de oțel laminată la rece cu grosimea de 0.7 mm, vestiarul este durabil și rezistent în timp, oferind protecție solidă pentru echipamentele tale.

  ORGANIZARE: Cu 6 compartimente individuale, fiecare echipat cu o politică spațioasă, vestiarul oferă suficient spațiu pentru depozitarea ordonată a echipamentului de lucru.

  SECURITATE: Cele 6 uși sunt prevăzute cu încuietori individuale pentru a-ți proteja echipamentele și obiectele personale împotriva accesului neautorizat.

  FLEXIBILITATE: Fără picioare, montat pe postament pentru stabilitate și ușurință în curățare, însă la cerere poate fi furnizat și cu picioare pentru a se potrivi perfect în spațiul tău.

  VENTILAȚIE: Fantele de aerisire integrate asigură o circulație adecvată a aerului în interiorul vestiarului, prevenind acumularea de umiditate și mirosuri neplăcute.

  VOPSIRE: Vopsit în câmp electrostatic în culori conforme paletei de culori RAL, vestiarul poate fi adaptat pentru a se potrivi cu designul și estetica spațiului tău de lucru.

  DV12-00

  Fișă tehnică

  Material
  Oțel
  Lățime
  900 mm
  Adâncime
  500 mm
  Înălțime
  1800 mm
  Greutate
  58 kg

  Referințe specifice

  Deocamdată nu sunt recenzii.

  Postați o recenzie
  Vestiar cușetat 3 x 2
  Vestiar cușetat 3 x 2
  Vestiar cușetat 3 x 2
  1.801,00 lei
  Taxe incluse