Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G5Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G5
 • Nou
356,00 lei
Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G2Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G2
 • Nou
209,00 lei
Cutie gaze demontabilăCutie gaze demontabilă
 • Nou
121,00 lei
Panouri sandwich roșu secționatPanouri sandwich
 • Nou
386,00 lei
Panouri metalice izolante pentru construcții grena dreaptaPanouri metalice izolante pentru construcții
 • Nou
458,00 lei
 • Nou
  Vestiar cușetat 2 x 2
  Vestiar cușetat 2 x 2

  Vestiar cușetat 2 x 2

  Recenzie(0)
  1.534,00 lei
  Taxe incluse
  Produs disponibil numai la comandă. Livrarea se face în 5 zile lucrătoare. La unele produse sunt necesare cantități minime pentru lansarea comenzii.

  Acest dulap vestiar este proiectat pentru depozitarea echipamentului de lucru în medii profesionale și industriale, oferind organizare eficientă și securitate pentru obiectele personale ale angajaților.

  Cantitate:
  Produs disponibil la comandă
  • Limitarea responsabilității: Limitarea responsabilității: Informațiile produselor corespund momentului redactării și sunt oferite numai cu titlu informativ.
  • Politica de livrare: Politica de livrare: Important nr. telefon! Vom lua legătura cu dvs. pt. confirmare. Curier rapid la 17 RON sub 15 kg.
  • Politica de retur: Politica de retur: Clienții au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora.

  Dulapul din tablă decapată OL 37, cu o construcție solidă și durabilă, asigură protecția și organizarea optimă a echipamentelor de lucru. Echipat cu 4 compartimente și polițe spațioase, și prevăzut cu încuietori de tip yală, oferă securitate maximă. Montat pe un postament solid și cu posibilitatea de personalizare a culorii conform paletei RAL, este soluția practică și estetică pentru spațiul tău de lucru.

  Realizăm produse personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastră, fie că aveți deja un proiect pregătit, fie că preferați să colaborăm pentru a dezvolta un design optim. Beneficiați de prețuri competitive, ajustabile în funcție de complexitatea proiectului și volumul comenzii. Pentru detalii suplimentare și comenzi, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact, la numărul de telefon: 0236-319417 sau email: vanzari@mar-ina.ro

  CONSTRUCTIE SOLIDĂ: Fabricat din tablă decapată OL 37 cu grosimea de 0.7 mm, laminate la rece, dulapul este rezistent și durabil în timp, asigurând o protecție optimă pentru echipamentele de lucru.

  ORGANIZARE: Cu 4 compartimente individuale, fiecare echipat cu o poliță spațioasă, dulapul oferă suficient spațiu pentru depozitarea și organizarea echipamentului de lucru în mod ordonat și accesibil.

  SECURITATE: Cele 4 uși sunt prevăzute cu încuietori de tip yală pentru a asigura securitatea conținutului din fiecare compartiment, oferindu-ți liniștea că echipamentele tale sunt în siguranță.

  DESIGN FUNCȚIONAL: Fără picioare, dulapul este montat pe un postament solid, asigurându-i stabilitate și ușurând procesul de curățare și întreținere a spațiului din jurul său. De asemenea, este echipat cu fante de aerisire pentru a asigura o circulație optimă a aerului în interiorul dulapului.

  VOPSIRE: Vopsit în câmp electrostatic conform culorilor din paleta RAL, dulapul poate fi personalizat pentru a se potrivi cu designul și estetica spațiului tău de lucru, oferindu-ți o soluție practică și estetică în același timp.

  DV09-00

  Fișă tehnică

  Material
  Oțel
  Lungime
  600 mm
  Adâncime
  500 mm
  Înălțime
  1800 mm
  Greutate
  39 kg

  Referințe specifice

  Deocamdată nu sunt recenzii.

  Postați o recenzie
  Vestiar cușetat 2 x 2
  Vestiar cușetat 2 x 2
  Vestiar cușetat 2 x 2
  1.534,00 lei
  Taxe incluse