Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G5Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G5
 • Nou
356,00 lei
Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G2Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G2
 • Nou
209,00 lei
Cutie gaze demontabilăCutie gaze demontabilă
 • Nou
121,00 lei
Panouri sandwich roșu secționatPanouri sandwich
 • Nou
386,00 lei
Panouri metalice izolante pentru construcții grena dreaptaPanouri metalice izolante pentru construcții
 • Nou
458,00 lei
 • Nou
  Vestiar metalic cu două uși și băncuță
  Vestiar metalic cu două uși și băncuță

  Vestiar metalic cu două uși și băncuță

  Recenzie(0)
  1.498,00 lei
  Taxe incluse
  Produs disponibil numai la comandă. Livrarea se face în 5 zile lucrătoare. La unele produse sunt necesare cantități minime pentru lansarea comenzii.

  Vestiar metalic destinat stocării și organizării echipamentului de lucru și a obiectelor personale în medii comerciale, industriale și sau de birou.

  Cantitate:
  Produs disponibil la comandă
  • Limitarea responsabilității: Limitarea responsabilității: Informațiile produselor corespund momentului redactării și sunt oferite numai cu titlu informativ.
  • Politica de livrare: Politica de livrare: Important nr. telefon! Vom lua legătura cu dvs. pt. confirmare. Curier rapid la 17 RON sub 15 kg.
  • Politica de retur: Politica de retur: Clienții au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora.

  PRODUS VALABIL DOAR PRIN COMANDĂ

  Acest vestiar durabil și funcțional, fabricat din tablă de înaltă calitate, este proiectat pentru a oferi o soluție eficientă de stocare și organizare în medii profesionale. Dotat cu caracteristici esențiale de securitate, ventilație și confort, acesta asigură protecția echipamentelor și bunurilor personale, îmbinând estetica plăcută cu rezistența îndelungată.

  Realizăm produse personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastră, fie că aveți deja un proiect pregătit, fie că preferați să colaborăm pentru a dezvolta un design optim. Beneficiați de prețuri competitive, ajustabile în funcție de complexitatea proiectului și volumul comenzii. Pentru detalii suplimentare și comenzi, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact, la numărul de telefon: 0236-319417 sau email: vanzari@mar-ina.ro

  CONSTRUCȚIE SOLIDĂ: Fabricat din tablă de 0,7 mm LBR, calitate DC01A, acest vestiar oferă rezistență și durabilitate în utilizare îndelungată.

  ORGANIZARE: Fiecare compartiment este echipat cu o poliță la partea superioară, o bară pentru umerașe și un cârlig, facilitând organizarea și accesul la echipamentul personal.

  SECURITATE: Cele două uși sunt echipate cu încuietori cu butuc și cilindru, fiecare furnizând două chei pentru siguranță și protecție împotriva accesului neautorizat.

  RANFORSARE: Ranforsat pe interior cu profil metalic pentru stabilitate și durabilitate suplimentară în utilizare îndelungată.

  VENTILAȚIE: Fantele de aerisire situate la partea superioară asigură o circulație optimă a aerului în interior, menținând proaspăt echipamentul depozitat.

  BANCUȚĂ: Băncuța este realizată din cadru metalic solid din țeava pătrată 25 x 25 x 2 mm, asamblată prin sudură, cu rigle de lemn lăcuit pentru confortul utilizatorilor.

  VOPSIRE: Întregul ansamblu este acoperit cu vopsea aplicată prin câmp electrostatic, culoare gri conform standardului RAL 7035, pentru protecție împotriva coroziunii și un aspect estetic plăcut.

  DV-00

  Fișă tehnică

  Material
  Oțel
  Lățime
  600 mm
  Adâncime
  500 mm
  Înălțime
  2200 mm
  Greutate
  46 kg

  Referințe specifice

  Deocamdată nu sunt recenzii.

  Postați o recenzie
  Vestiar metalic cu două uși și băncuță
  Vestiar metalic cu două uși și băncuță
  Vestiar metalic cu două uși și băncuță
  1.498,00 lei
  Taxe incluse