Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G5Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G5
 • Nou
356,00 lei
Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G2Stingător PSI cu dioxid de carbon tip G2
 • Nou
209,00 lei
Cutie gaze demontabilăCutie gaze demontabilă
 • Nou
121,00 lei
Panouri sandwich roșu secționatPanouri sandwich
 • Nou
386,00 lei
Panouri metalice izolante pentru construcții grena dreaptaPanouri metalice izolante pentru construcții
 • Nou
458,00 lei
 • Nou
  Băncuță pentru vestiar
  Băncuță pentru vestiar

  Băncuță pentru vestiar

  Recenzie(0)
  416,50 lei
  Taxe incluse
  Produs disponibil numai la comandă. Livrarea se face în 5 zile lucrătoare. La unele produse sunt necesare cantități minime pentru lansarea comenzii.

  Eleganta simpla si durabilitate definesc aceasta bancuta fara spatar, ideala pentru a completa orice spatiu exterior sau interior.

  Cantitate:
  Produs disponibil la comandă
  • Limitarea responsabilității: Limitarea responsabilității: Informațiile produselor corespund momentului redactării și sunt oferite numai cu titlu informativ.
  • Politica de livrare: Politica de livrare: Important nr. telefon! Vom lua legătura cu dvs. pt. confirmare. Curier rapid la 17 RON sub 15 kg.
  • Politica de retur: Politica de retur: Clienții au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora.

  Cadru metalic solid, fabricat din țeavă pătrată de 30 x 30 x 2 mm, asigură stabilitate și fiabilitate. Riglele de lemn sunt rezistente la intemperii și uzură, oferind o fixare sigură și solidă. Picioarele metalice sunt vopsite în gri conform standardului RAL 7035 sau în alte culori la cerere, potrivindu-se perfect cu estetica dorită.

  Realizăm produse personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastră, fie că aveți deja un proiect pregătit, fie că preferați să colaborăm pentru a dezvolta un design optim. Beneficiați de prețuri competitive, ajustabile în funcție de complexitatea proiectului și volumul comenzii. Pentru detalii suplimentare și comenzi, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact, la numărul de telefon: 0236-319417 sau email: vanzari@mar-ina.ro

  CONSTRUCȚIE SOLIDĂ: Cadru metalic rezistent, fabricat din țeavă pătrată de 30 x 30 x 2 mm, asamblat cu migală prin sudură, asigurând stabilitate și fiabilitate pe termen lung. Prinderea riglelor de lemn este realizată cu șuruburi cu cap îngropat în corpul metalic, garantând o fixare sigură și solidă.

  RANFORSARE: Riglele de lemn sunt confecționate din lemn lăcuit, oferind rezistență la intemperii și uzură.

  VOPSIRE: Picioarele metalice sunt vopsite cu vopsea electrostatică în culoarea gri RAL 7035, sau pot fi personalizate în orice altă culoare din paleta RAL, pentru a se potrivi perfect cu estetica dorită.

  BV00

  Fișă tehnică

  Material
  OL 37 - oțel normal de construcții
  Oțel
  Lățime
  600 mm
  Adâncime
  350 mm
  Înălțime
  400 mm
  Greutate
  15 kg

  Referințe specifice

  Deocamdată nu sunt recenzii.

  Postați o recenzie
  Băncuță pentru vestiar
  Băncuță pentru vestiar
  Băncuță pentru vestiar
  416,50 lei
  Taxe incluse